smoothie

Smoothie cremos din fructul vieții: avocado

Smoothie Avocado – S-ar putea să fii înclinat să îl numești o legumă, datorită nuanței sale verzi și a coajei cu textura scoarței de copac, dar avocado-ul este un fruct datorită singurei semințe pe care o are. Știai asta? Un fruct este „ovarul maturat al unei flori”, potrivit University of California Agriculture and Resource Natural.
Avocado-ul este un adevărat tărâm de sănătate, fiind bogat în proteine, potasiu și este o sursă excelentă de fibre și grăsimi. El conține vitaminele B6, C, E si K, betacaroten, luteina, seleniu, potasiu, glutation și acizi grași omega 3, inclusiv fitonutrienți esențiali pentru gestionarea greutății sănătoase. Când vine vorba de împachetarea multor substanțe nutritive într-o singură hrană, avocado-ul este câștigător. Fiind bogat în acid oleic mononesaturat, un acid gras responsabil pentru o”inimă sănătoasă”, când este consumat cu moderație, acest tip de „grăsimi bune” pot reduce colesterolul rău.

AromaZen îți pune la dispoziție Smoothie-ul cremos cu avocado făcut prin extragerea sucului din fructe, astfel ele îşi menţin toate enzimele şi vitaminele. În plus, conține mere, valeriană, fulgi de ovăz și îl aromăm cu portocale și zeamă de lămâie. O adevărată explozie de gusturi delicioase pregătită să îți încânte papilele gustative și să te încarce cu energie!

Beneficii ale consumului de avocado:

  1. O sursă importantă de vitamina C și omega 3, ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare și a altor boli precum Alzheimer sau a îmbătrânirii premature;
  2. Conține cantități mari de vitamina D, esențială pentru sănătatea oaselor;
  3. Întărește sănătatea ochilor deoarece proprietățile lui pot absorbi razele ultraviolete ale soarelui și protejează astfel retina;
  4. Accelerează metabolismul și ține sub control nivelul de grăsimi din sânge, fiind o variantă potrivită pentru dietele de slăbit.

Fiind foarte consistent, îl recomandăm inclusiv la micul dejun deoarece reprezintă o modalitate ușoară de a adăuga alimentație valoroasă în dieta dumneavoastră!

Leave a Comment

Shopping Cart