apa cu lamaie si castraveti

De ce este important să ne hidratăm?

De ce este important sa ne hidratăm? – Metaforic vorbind, ești un acvariu sub formă umană. Astfel, corpul necesita un flux continuu de lichide pentru a se menține energic, zdravăn și, bineînțeles, în viață. Henri Coandă spunea că secretul longevității e apa pe care o consumăm, așadar, hidratarea corectă este vitală. Beneficiile asupra corpului tău sunt plusate în momentul în care alegi să bei . AromaZen îți pune la dispoziție acest elixir al sănătății. Produsul este atent pregătit și livrat acasă sau la birou, sub cantitatea de 1 litru.

De ce apă cu ghimbir și lămâie?

Ghimbirul este o rădăcină binecunoscută în întreaga lume pentru proprietățile sale antiinflamatoare, iar consumul periodic face miracole pentru stomacul tău. Pe lângă faptul că îmbunătățește funcțiile digestive, are și un efect „termogen” care ajută la activarea metabolismului, făcându-l un arzător puternic caloric.
Lămâia poate fi percepută drept un medicament natural și indispensabil pentru a avea un organism sănătos. Conținutul bogat în vitamina C o transformă într-un antioxidant eficient care facilitează eliminarea toxinelor din organism, luptă împotriva retenției de lichide și contribuie la reducerea balonării abdominale.
Beneficii esențiale ale consumului de apă cu ghimbir și lămâie:
● Purifică sângele prin eliminarea toxinelor și luptă împotriva colesterolului rău (LDL);
● Întărește sistemul imunitar, previne afecțiunile respiratorii și ține la distanță infecțiile;
● Protejează pielea și o menține tânără și hidratată datorită amestecului bogat în vitamina C și antioxidanti;
● Stimulează funcționarea sistemului digestiv, combate indigestia, mișcarea lentă intestinală și retenția fluidelor.

De ce apă cu castraveți?apa cu lamaie

Castravetele este o plantă legumicolă folosită drept remediu terapeutic datorită faptului că 95-97% este format din apă, iar în restul de 3-5% înglobează o cantitate imensă din vitaminele B1și B2, vitamina C, iod si acid ascorbic. În plus, consumul de castraveți te îmbogățește cu zăcăminte de potasiu, fosfor, calciu, magneziu, sodiu, fier, siliciu, aluminiu, mangan, nichel, cupru, zinc și multe altele.
Beneficii esențiale ale consumului de apă cu castraveți:
● Întărește masa musculară datorită conținutului de siliciu – mineral necesar pentru a menține țesutul conjunctiv sănătos;
● Facilitează transportul de calciu în oase datorită minei de vitamina K;
● Protejează și stimulează sănătatea pielii, părului și a unghiilor datorită mixului fantastic de vitamine și minerale;
● Reîmprospătează respiraţia, vindecă gingiile şi ajută la menţinerea sănătăţii lor.
Ținând cont de proprietățile ghimbirului, lămâiei și ale castraveților, puteți fi siguri că amestecul celor două în apă este o formulă puternică de hidratare corectă și slăbire naturală. Indiferent dacă ești la birou sau acasă, echipa noastră este mereu pregătită să gătească cu drag și să livreze rapid, apă cu ghimbir și lămâie / apă cu castraveți!

Surse informații și imagini: www.romedic.ro , www.kisspng.com

Leave a Comment

Shopping Cart