Despre noi, familia AromaZen

NU SUNTEM DOAR O ECHIPĂ.
SUNTEM O FAMILIE !

A fost o dată ca-n povești,
Și garantăm că în nici o altă parte
Precum la Iași să chibzuiești
Idei, meniuri, fapte,
Mâncare delicioasă, grădină bio, ingrediente adevărate
Dar înainte de toate,
O echipă de Maieștri în bucate
Vă invităm la sănătate!

Despre noi, echipa Aroma Zen, în cifre

+
Ani de activitate
+
Clienți mulțumiți
+
Preparate Sănătoase

Mâncare sănătoasă la birou sau acasa!
Gătim mâncare sănătoasă si meniuri optime pentru slăbit.
Stilul de gătit abordat este unul inspirat din gastronomia franceză, vegană și vegetariană. 🌿🧘

Astăzi am hotărât să vă dezvăluim motivul pentru care AromaZen există. Credem cu tărie în interesul dumneavoastră de a vă alimenta ca la carte și indispensabil, în curiozitatea de a cunoaște cine muncește de dimineață și până seară, pentru a face acest lucru posibil.
AromaZen este o firmă de catering cu mâncare sănătoasă, din orașul Iași, înființată în data de 15 Mai 2012 și cu începerea activității propriu-zise în 02 Martie 2015. Stilul de gătit abordat este unul inspirat din gastronomia franceză, vegană și vegetariană.
Sufletul AromaZen este împărțit în oamenii care se gândesc la fiecare ingredient și fel de mâncare, pregătesc depozitul de condimente și alimente, scriu despre ele și le livrează cu zâmbetul pe buze. Arta de a găti cu pasiune și respect, atenția la detalii, deschiderea spre diversitate depind, în totalitate, de munca depusă în cadrul bucătăriei noastre.
Oamenii din spatele șorțului fac ca lucrul în echipă să fie o plăcere combinată cu muncă, disciplină și motivație. Datorită compatibilității dintre misiunea firmei și personalitățile colegilor noștri dragi, preparatele AromaZen capătă un alt gust, asezonat cu vocație și reflectat asupra sănătății dumneavoastră.
Principiul de bază în bucătăria AromaZen este alegerea rațională a alimentelor ce compun o masă și foarte important la acest plan de alimentație este că nu pretinde restricții cantitative.
În prepararea produselor folosim ingrediente de calitate premium, 100% naturale, ce oferă capacitatea terapeutică de refacere a întregului organism.
Misiunea firmei AromaZen este de a oferi mâncare sănătoasă și gustoasă, creată în funcție de fiecare preferință / nevoie a ieșenilor și ținând cont de recomandări nutriționale. Practic, se urmărește crearea unor meniuri adaptate ingredientelor locale, fructe și legume de sezon de la producători locali, personalizate după starea de sănătate a clienților.
În prepararea produselor folosim ingrediente de calitate premium, 100% naturale, ce oferă capacitatea terapeutică de refacere a întregului organism.

Din bucătăria Aroma Zen

5/5
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mila Kunit

Certified Products

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

We Deal With Various Quality Organic Products!

Shopping Cart