Contact

0753 599 035

office@aromazen.ro

Strada Busuiocului 169, 700141

Cele mai frecvente întrebări

Meniul poate fi comandat in 3 variante:

 • Meniu normal cu carne
 • Meniu vegetarian
 • Meniu de post. 

Abonamentul de slabire contine:

 • Mic dejun 300-350 gr 
 • Gustare intre 20gr si 250 gr 
 • Pranz 400-450 gr
 • Cina 400-450 gr 

Abonamentul Business Lunch contine:

Abonamentul business Lunch reprezinta masa de pranz, este diferit de la o zi la alta, contine fel principal si o gustare. In unele zile si supe crema/ciorba. Livrarea o facem de luni pana vineri, in intervalul orar recomandat 11:00-13:00, dar daca doriti putem face livrarea pana in ora 15:00.

Produsele pe care le vei regasi in meniu sunt inspirate in cea mai mare parte din bucataria franceza, dar avem si produse traditinoale romantesti. Principiul de baza in alcatuirea meniurilor este indicele glicemic al alimentelor ce compun o masa, mai exact ne-am inspirat din propunerile lui M. Montignac pentru un stil de viata sanatos. De-a lungul anilor meniurile au fost revizuite de catre nutritrionistii cu care colaboram, am modificat in permanenta felurile de mancare astfel incat produsul finit sa fie atat gustos si sanatos. Produsele sunt gatite la cuptor, tigaie si gratar, iar ulei folosim doar pentru a sterge tigaile inainte de preparare. 

In cadrul abonamentului putem tine cont de 2 specificatii. De exemplu fara broccoli, fara tofu. Atunci cand intalnim aceste ingrediente in meniul zilei respective le inlocuim cu altceva. Daca avem un istoric al tau cu produsele preferate din meniul nostru, atunci vom prepara din acele produse. Daca nu avem, le inlocuim cu ceva asemanator.

Exemplu: Inlocuim broccoli cu legume la gratar/fasole verde la tigaie

Meniul se trimite saptamanal pe grupul de WhatsApp astfel incat aveti timp sa ne anuntati de eventualele modificari.

Comenzile le preluam:

 • Prin intermediul siteului 
 • La telefon 0753 599 035 
 • Prin mesaj pe pagina noastra de facebook

Daca iti achizitionezi abonament30  la noi pentru prima data, beneficiezi de GARANTIA PRODUSULUI. 

Ai timp 4 zile sa te razgandesti, astfel ca daca incepi abonamentul intr-o zi de Luni, ai timp pana in ziua de Joi la ora 15:00 sa ne trimiti un email prin care soliciti returnarea banilor integral. Feedback-ul ne ajuta dar nu este obligatoriu sa ne spui de ce renunti. 

Daca anuntul se face dupa acest termen de 4 zile, atunci se vor scadea meniurile consumate din abonament si se vor restitui banii pentru meniurile ramase. Pretul per meniu se calculeaza in functie de pretul abonamentului fara eventuale discounturi oferite in prealabil. 

Prin sistemul nostru de distributie – un coleg de-al nostru, agent de livrari va aduce comanda la usa ta.

Livrarile le facem in doua moduri:

 • Fie in fiecare zi de Luni pana Vineri in intervalul recomandat 8:00 – 10:00  (puteti de asemenea opta si pentru alt interval orar, programul nostru de livrare fiind Lu-Vi intre 8:00 si 15:00)
 • Fie odata la doua zile – Luni primesti si meniul pentru Marti, Miercuri primesti meniul si pentru Joi iar Vineri primesti meniul si pentru Sambata si Duminica.
 • Sau varianta de preluare personala incepand cu ora 8:00 – aici iti oferim si un discount de 5% la abonamentul de 30/90 de zile. 

In momentul in care faci abonamentul la noi, ne furnizezi toate adresele de livrare. Daca stii foarte sigur cum ai programul, atunci ne poti spune de la inceput sa putem nota pe comanda ta. 

De exemplu:

 • Lu – Mi  – Vi – Copou, Str Sararie, 
 • Ma – Joi Bvd Independentei

Daca nu stii exact unde vei fi, atunci ne poti anunta printr-un mesaj cel tarziu cu o zi inaintea livrarii, ora critica fiind 07:00 din ziua livrarii. 

Deoarece avem agenti  livratori pe zone, este esential sa stim cui sa predam comanda. 

Daca se intampla sa nu va gaseasca la adresa, meniul va putea fi preluat de la sediul nostru pana in ora 15:00 sau contracost mai putem face o livrare la adresa ta. Daca nu ne contactati pana in ora 15:00, meniul se considera pierdut.

Abonamentul poate fi consumat de Luni pana Vineri, De Luni pana Sambata sau de Luni pana Duminica.

Daca Optezi pentru livrare meniurilor de Luni pana Vineri, atunci abonamentul va fi valabil 6 saptamani.

Abonamentul are o valabilitatea dubla, ceea ce inseamna ca poate fi oprit si reluat cand doresti.. Singura conditie este sa ne anunti inaintea livrarii  cu minim 48h. 

De exemplu. Daca pleci in weekend si nu doresti meniul pentru Vineri, Sambata si Duminica, este suficient sa ne trimiti un mesaj pe nr 0753 599 035 pana Miercuri La ora 12:00 

Cea mai sigura metoda este sa ne anuni cat de devreme stii, deoarece vom avea noi grija sa nu iti trimitem meniurile pentru ziua/zilele respective.

Avem disponibila plata:

 • Cash sau card (trimitem pos-ul) la livrare. In momentul in care agentul de livrari ajunge la dvs pentru a va preda coletul, achitati valoarea inscrisa pe bonul fiscal prin metoda anuntata in timpul plasarii comenzii. 
 • Plata prin OP – Ordin de plata. Va trimitem datele bancare iar dvs puteti face plata din aplicatia mobila sau prin depunere la ghiseu in termen de 24h de la achizitionarea abonamentului
 • Plata online cu cardul –  in momentul in care plasati comanda, selectati metoda de plata online prin intermediul platformei euplatesc.ro

 

  Program

  Shopping Cart