Abonamente Aroma Zen

Alege Abonamentele noastre
Alege AromaZen

Alege sa mananci sanatos cu abonamentul care ti se potriveste – comanzi odata si primesti mancarea in fiecare zi, fara sa pierzi timp zilnic sa ne contactezi.

Alege ce îți dorești

Alege mancarea ce-ti incanta papilele gustative, plaseaza comanda iar noi incepem magia prepararii

Iti livram mancarea

Imediat ce terminam de gatit, impachetam produsele si le transmitem colegilor de la livrari pentru a vi le aduce direct la usa sau la birou.

Bucura-te de mancare

Pauza de pranz sa-ti fie un moment de relaxare, mananca incet si concentreaza-ti gandurile doar asupra mancarii si asupra ingredientelor.

abonament business lunch prezentare aromazen

01.

Business Lunch

Business Lunch îți livrează masa de prânz timp de o lună, de luni până vineri, 20 de prânzuri complete, mereu diferite dar mai ales sănătoase.

abonament business lunch prezentare aromazen

02.

Business Lunch cu supă zilnic

Business Lunch îți livrează masa de prânz timp de o lună, de luni până vineri, 20 de prânzuri complete, mereu diferite dar mai ales sănătoase.

abonament slabire aroma zen prezentare

03.

Abonament Slăbire

Vrei să slăbești sănătos și corect dar NU AI TIMP să cauți rețete, să MERGI LA CUMPĂRĂTURI, să GĂTEȘTI și să nu mai vorbim de vasele murdare și curățenia de după? Cu AromaZen ai găsit soluția!

abonament slabire vegetarian aromazen

04.

Meniu la minut

Meniul poate fi schimbat în funcţie de preferinţele culinare (vegetarian/de post) şi/sau alergii alimentare, ţinând cont bineînteles de principiile după care ne ghidăm.

05.

Meniu Hanish

Se bazează pe principiile medicine tradiționale chineze, conform cărora cele mai inflamatorii alimente sunt brânzeturile, zahărul și faina rafinată; așadar, meniul Hanish, fie ca optați pentru varianta vegetariană, fie pe varianta clasică, exclude aceste alimente (cu excepția lactatelor fermentate, cu ar fi de exemplu kefir) dar asigură toți nutrienții necesari pentru funcționarea sănătoasă a organismului.

Shopping Cart