Program: L-V, 08:00 - 15:00 | Tel.: 0753 599 035

Abonament slabire

Abonament slabire

Vrei să slăbești sănătos și corect dar NU AI TIMP să cauți rețete, să MERGI LA CUMPĂRĂTURI, să GĂTEȘTI și să nu mai vorbim de vasele murdare și curățenia de după… Cu AromaZen ai găsit soluția <3 Meniul poate fi schimbat în funcţie de preferinţele culinare (vegetarian/de post) şi/sau alergii alimentare, ţinând cont bineînteles de principiile după care ne ghidăm.

  • Abonament 30 zile : 1580 lei
  • Abonament 90 zile : 4740 lei
  • Actualizare zilnica a meniului pe site
  • Discount 10% la plata integrala* pentru abonament de 90 zile
* Curmalele conţin vitaminele A si K, vitamine ce protejează ochii, menţine pielea tânără şi chiar protejează plămânii şi gura. Fibrele alimentare din curmale, ajută la prevenirea colesterolului rău. Conţinutul de fier, determină echilibrul de oxigen în sânge. Potasiu, ajută la controlul ritmului cardiac şi a tensiunii arteriale.
* Fragaria este o planta din familia Rosaceae, cunoscută sub denumirea populară de „căpşună”. Având efect antibiotic, bactericid, tonic, nutritiv, reminalizant, alcalinizant al sângelui şi de reducere a colesterolului, căpşuna este una dintre plantele cele mai cultivate şi folosite în scop terapeutic. Planta şi fructele sunt bogate în vitamine (C, B1, B2, E),
*Cireşele conţin peste 75% apă, trăsătură care le face ideale în curele de slăbire, previn deshidratarea, conferă senzaţia de saţietate, datorită fibrelor solubile din compoziţie, şi scad nivelul de colesterol negativ din organism.Vitamina A din compoziţia cireşelor este excelentă pentru piele deoarece conţine mult betacaroten, nutrient necesar pentru un sistem imunitar puternic şi o piele strălucitoare. În plus, mineralele precum potasiul, fierul, cuprul, zincul, cuprul şi manganul ajută la păstrarea unui ritm cardiac normal şi sunt elemente cheie pentru un transport eficient al substanţelor nutritive către organele vitale.
*Tonul este cunoscut ca un bun antiinflamator şi un antioxidant foarte puternic. Consumul de ton ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare datorită acizilor grași, iar potasiul reglează tensiunea arterială. Tonul este ideal și pentru cei care vor să scadă în greutate, deoarece are puține calorii.
* Quinoa – super aliment ce întăreşte memoria şi încetineşte procesul de îmbătrânire, fiind bogat în fier.
*Datorită conţinutului mare de fibre, ţelina este alimentul ideal pentru persoanele care vor să slăbească. Câteva din beneficiile consumului de ţelină: reduce presiunea arterială, scade colesterolul negativ, ajută la slăbit, este adjuvant în afecţiunile articulare, este un Bun calmant al sistemului nervos, întareşte sistemul imunitar, reduce simptomele artritei, bun adjuvant în infecţiile bacteriene, este recomandată în caz de impotenţă şi frigiditate.
*Mango – consumul de mango ajută la menţinerea unei vederi sănătoase, reglează nivelul de glucoză din sânge, stimulează producerea colagenului, ajută la prevenirea oboselii nervoase.
*Nucile sunt unul dintre cele mai uimitoare alimente, fiind unul dintre cele mai concentrate surse alimentare în fitonutrienți. Întărește sistemul cardiovascular, ajută la acoperirea necesarului de proteine al organismului, la controlul greutății corpului şi mărește speranța de viață.
*Năutul este o sursă excelentă de fibre, vitamine, proteine şi minerale. Extrem de gustos şi cu un conţinut bogat de proteine, năutul poate înlocui cu succes carnea şi are zero colesterol. De asemenea, are numeroase proprietăţi „minune”, cum ar fi controlul poftei de mâncare, ține sub control tensiunea arterială, ajută la scăderea cantității totale de colesterol din sânge
*Cei mai buni prieteni ai persoanelor dornice să-și modeleze silueta sunt castraveții, recunoscuți pentru conținutul de 90% apă și numărul mic de calorii. Toată apa pe care o conțin castraveții acționează ca un aspirator microscopic, eliminând toate toxinele care se găsesc în organism. Miezul castraveților este foarte bogat în fibre și ajută la digestie, calitate ce îi poziționează pe locul patru în topul celor mai cultivate legume din lume
*Migdalele au un conţinut mare de fibre şi proteine. Consumul de migdale ajuta la prevenirea anemiei, îmbunătăţirea memoriei, aspectului pielii, părului şi a unghiilor. Sunt o sursă importantă de fier, care ajută la producţia si creşterea numărului de celule roşii din sânge.
* Oul este o sursa grozava de proteine; galbenusul contine colina ce ajuta la dezvoltarea memoriei.
*Seminţele de dovleac, în special, sunt un adevarat elixir pentru sănătate.Acestea au numeroase beneficii şi conţin minerale precum fosfor, magneziu, mangan, fier şi cupru, zinc, dar şi vitamina K.Consumate crude sau amestecate cu alte ingrediente, seminţele de dovleac te pot ajuta să ai o sănătate de fier.
*Ciocolata neagră este bogată în substanţe nutritive care vă pot influenţa pozitiv sănătatea. Ciocolata negră este foarte hrănitoare şi o sursă puternică de antioxidanţi, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi scade tensiunea arterial, protejează pielea împotriva soarelui, îmbunătăţeşte funcţiile cerebrale.
*Toată lumea ştie că orezul este un aliment extrem de benefic pentru sănătatea noastră, acesta neconţinând grăsimi nocive, sare sau colesterol. Lipsa acestora ajută la reducerea obezităţii şi dă o stare generală de bine organismului nostru. Mai mult decât atât, bogat în minerale, vitamine şi alte componente organice, fiecare porţie de orez este practic, o porţie de energie.
*Consumul de smochine îmbunătăţeşte digestia, încetineşte procesele îmbătrânirii, menţine tensiunea arterială în parametri normali, conțin o bogăție de antioxidanți puternici, ceea ce te ajută să-ți păstrezi pielea netedă și tânără, sunt o sursă bogată în calciu și mangan, două minerale care sunt esențiale pentru menținerea și întărirea sănătății oaselor.
*Pe lângă vitamina C, kiwi conţine şi alţi antioxidanţi, cum ar fi vitamina E şi polifenolii care îmbunătăţesc elasticitatea pielii şi încetinesc procesul de îmbătrânire. Tot datorită actiunii sale antioxidante, kiwi luptă împotriva acţiunii radicalilor liberi, substanţe care accelerează îmbătrânirea pielii
*Seminţele de chia sunt o sursă naturală de energie, ajută la formarea masei musculare şi asigură o talie de viespe. Sunt pline de fibre si pe lângă faptul că sunt foarte uşor de digerat, te ajută să păstrezi senzaţie de saţietate mult timp şi îţi reglează apetitul.
*Grapefruit-ul alături de o dietă adecvată îti accelerează metabolismul, ajutându-te astfel să slăbeşti. Are rolul de a arde grăsimile în mod natural, de a curăţa ficatul şi ajută la scăderea colesterolului, este plin de vitamine şi întăreşte sistemul imunitar.
*Foarte iubite de atleti, portocalele sunt uşor digerabile şi oferă o “explozie” de energie. Nutriţioniştii chiar recomandă una-doua portocale pe zi pentru a te bucura de energie întreaga zi. Portocalele nu-ţi oferă numai energie. Ele au şi alte beneficii pentru starea de sănătate printre care regăsim protejarea pielii, alcalinizarea organismului, conţine zaharuri simple ceea ce înseamnă că nu va ridica indicele glicemic, reglează tensiunea arterială şi reduc colesterolul.
*Sfecla - Iată care sunt cele mai importante efecte pozitive pe care le are asupra sănătății: Luptă împotriva anemiei, protejează ficatul, ţine inima sănătoasă, creşte rezistenţa la efort, stimulează creierul şi combate depresia
*Drojdia de bere inactivă este numită „proteina vegetarienilor”, deoarece este o sursă bogată de proteine complete, având peste 55% proteină de calitatate. Cu un continut de 18 amino-acizi, fulgii de drojdie intră în categoria proteinelor complexe şi pe lângă acestea, conţin şi 15 minerale.Unul dintre beneficiile fulgilor de drojdie ar fi conţinutul mare de vitamine B, care ajută la menţinerea unui nivel echilibrat de stres, prevenţia cancerului de pancreas, asigurând şi o piele sănătoasă.
*Orice tip de iaurt este o sursă bogată de fosfor, calciu şi vitamina D. Tocmai de aceea, consumarea lui ne ajută să prevenim sau, dacă deja suntem bolnavi, să tratăm o afecţiune greu de stăpânit după o anumită vârsta, osteoporoza. Consumul de iaurt îmbunătăţeşte imunitatea organismului, scade nivelul de colesterol şi tensiunea arterială, previne infecţiile şi ajută la pierderea în greutate.
*Fructele de avocado sunt o sursă bogată de acizi graşi esenţiali, însă beneficiile pe care ele le prezintă pentru sănătate izvorasc din numeroase alte proprietăţi nutriţionale importante. Ajută la creşterea nivelului de colesterol bun in organism si la reducerea celui rău, reglează nivelul de glicemie şi controlează diabetul, întârzie procesul de îmbătrânire a organismului, prin antioxidanţii din compoziţie care întăresc sistemul imunitar, protejează celulele şi echilibrează funcţiile sistemului nervos, înfrumuseţează pielea şi părul, conferindu-le strălucire şi vitalitate.
*Boabele de fasole roșie sunt rafinării concentrate de molibden, un mineral mai puţin cunoscut, dar necesar pentru fabricarea enzimelor cu rol în detoxifierea organismului. În plus, fasolea roşie mereu s-a bucurat de review-uri pozitive datorită conţinutului generos de fibre şi antioxidanţi, proteine, glucide, fier, potasiu, seleniu şi calciu.
* Puțini cunosc faptul că semințele de susan au un conținut nutrițional impresionant, fiind bogate în minerale, vitamine, fibre, grăsimi de bună calitate și acizi grași omega, în proteine și substanțe active cu puternic rol antioxidant.
*Lintea câştigă din nou teren în bucătăria europeană, ca urmare a interesului crescând acordat de consumatori alimentaţiei sănătoase. Lintea este o sursă importantă de antioxidanţi, iar alături de minerale, lintea se mai remarcă şi prin conţinutul important de vitamine, în special de vitamine din grupul B. Dintre acestea, vitamina B9, cunoscută şi sub numele de acid folic, joacă un rol major în producerea materialului genetic de tip ADN şi ARN, în buna funcţionare a sistemului nervos şi a sistemului imunitar. Acidul folic este indispensabil femeilor însărcinate, pentru că ajută la dezvoltarea sănătoasă a fătului.
*Spirulina regenerează prin bogatul său conţinut în nutrienţi naturali, compensează deficienţele datorate dietei zilnice, este o sursă valoroasă de aminoacizi esenţiali, necesari dezvoltării organismului.De asemenea, spirulina este suplimentul ideal pentru regimurile lacto-vegetariene, proteinele uşor asimilabile asigurând tot necesarul de aminoacizi esenţiali.Consumul de spirulină ajută la reducerea greutăţii corporale şi combate obezitatea.În acelaşi tmp, spirulina fortifică, creşte rezistenţa şi stimulează sistemul de apărare al organismului , încetineşte creşterea şi înmulţirea bacteriilor, având efect bactericid, bacteriostatic, asigură profilaxia bolilor infecţioase, detoxifică, accelerează procesul natural de purificare şi eliminare a toxinelor.
*Banana este un super-aliment bogat în substanţe nutritive, dar şi cu multe proprietăţi terapeutice. Aceste fructe sunt arhicunoscute pentru îmbunătățirea stării de dispoziție și reducerea stresului datorită proprietăților calmante și relaxante pentru creier. Acest aspect se datorează faptului că dețin adevărate zăcăminte de vitamina B6 și potasiu.
*Broccoli – câteva din beneficiile consumului de broccoli – menţine sănătatea oaselor, reglează tensiunea arterial, asigura buna funcţionare a sistemului nervos, întăreşte sistemul imunitar, favorizează pierderea kilogramelor şi asigură sănătate inimii <3
*Nectarinele – sunt sarace în calorii, reglează activitatea ficatului , au effect antirid iar fibrele conţinute de aceste fructe sunt foarte bine tolerate de sistemul digestiv.
*Kiwi - Pe lângă vitamina C, kiwi conţine şi alţi antioxidanţi, cum ar fi vitamina E şi polifenolii care îmbunătăţesc elasticitatea pielii şi încetinesc procesul de îmbătrânire. Tot datorită acţiunii sale antioxidante, kiwi lupta împotriva acţunii radicalilor liberi, substanţe care accelerează îmbătrânirea pielii.
*Merele sunt bogate în fibre, vitamina B, C, E, si potasiu. In principal, 85% din continutul unui mar este apa. Merele combat anxietatea si dimuneaza nivelul de colesterol din sange. Ca sa profiti din plin de beneficiile unui mar este indicat sa-l consumi cu coaja.
* Curmalele conţin vitaminele A si K, vitamine ce protejează ochii, menţine pielea tânără şi chiar protejează plămânii şi gura. Fibrele alimentare din curmale, ajută la prevenirea colesterolului rău. Conţinutul de fier, determină echilibrul de oxigen în sânge. Potasiu, ajută la controlul ritmului cardiac şi a tensiunii arteriale.
*Broccoli – câteva din beneficiile consumului de broccoli – menţine sănătatea oaselor, reglează tensiunea arterial, asigura buna funcţionare a sistemului nervos, întăreşte sistemul imunitar, favorizează pierderea kilogramelor şi asigură sănătate inimii <3
*Datorită conţinutului mare de fibre, ţelina este alimental ideal pentru persoanele care vor să slăbească. Câteva din beneficiile ţelinei: scade colesterolul negativ, reduce presiunea arterial, întăreşte sistemul imunitar şi ajută la slăbit.
C – Supă cremă de năut *Năutul este o sursă excelentă de fibre, vitamine, proteine şi minerale. Extrem de gustos şi cu un conţinut bogat de proteine, năutul poate înlocui cu succes carnea şi are zero colesterol. De asemenea, are numeroase proprietăţi „minune”, cum ar fi controlul poftei de mâncare, ține sub control tensiunea arterială, ajută la scăderea cantității totale de colesterol din sânge.
*Mazărea - Sursă bogată de vitamina K, vitamină responsabilă de activarea calciului în organism, ajută la întărirea oaselor. Totodată, conţine şi numeroase vitamine din complexul B (B1, B2, B3, B6, B9), rolul acestora fiind de a regla nivelul de carbohidraţi, lipide şi proteine din organism. În plus, mazărea abundă de minerale, printre care se numără fierul, magneziul, potasiul, cuprul şi sodiul, dar şi de vitamina A şi C, putând fi considerată o adevărată bombă de vitamine şi minerale benefice organismului. Beneficii – îmbunătăţeşte sănătatea ochilor, reduce riscul de boli cardiovasculare, combate oboseala cronică şi reglează digestia.
*Miere cu mix de seminţe - un cocktail natural care vă oferă o sursă bogată de minerale. Seminţele nu ar trebui să lipsească din alimentaţia noastră zilnică datorită conţinutului lor de magneziu, seleniu, calciu. -seminţele de floarea-soarelui- o importantă sursă de vitamina E, B1, B5, magneziu, seleniu şi fosfor, - seminţele de dovleac foarte bogate în magneziu sunt recomandate împotriva paraziţilor intestinali, - seminţele de susan au un conţinut bogat în Cupru, Mangan, Magneziu şi Calciu
*Orez basmati - Toată lumea ştie că orezul este un aliment extrem de benefic pentru sănătatea noastră, acesta neconţinând grăsimi nocive, sare sau colesterol. Lipsa acestora ajută la reducerea obezităţii şi dă o stare generală de bine organismului nostru. Mai mult decât atât, bogat în minerale, vitamine şi alte componente organice, fiecare porţie de orez este practic, o porţie de energie.
*Câteva din beneficiile surprinzătoare ale consumului de roşii – menţin sănătatea pielii, întăresc oasele, reglează nivelul glicemiei în sânge, menţin sănătatea părului iar prin cantitatea mare de fibre şi apă, roşiile ajută la pierderea în greutate. Ele induc rapid senzaţia de saţietate, îmbunătăţesc digestia contribuind la detoxifierea organismului <3
*Ciocolata neagră este bogată în substanţe nutritive care vă pot influenţa pozitiv sănătatea. Ciocolata negră este foarte hrănitoare şi o sursă puternică de antioxidanţi, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi scade tensiunea arterială, protejează pielea împotriva soarelui, îmbunătăţeşte funcţiile cerebrale.
*Hrişca – te ajută să-ţi menţii sănătatea sistemului cardiovascular, reglează nivelul glicemiei din sânge, îmbunătăţeşte digestia, te ajută să slăbeşti, să-ţi detoxifici organismul şi oferă proteine de calitate <3
*Susanul are o valoare energetică mare, este bogat în elemente indispensabile organismului uman, iar în amestec cu miere el ajută la fixarea calciului în organism, acest amestec contribuie la îmbunătăţirea stării de sănătate <3
*Energizant, stimulant digestiv, remediu împotriva răcelii şi al greţii, fortifiant al imunităţii: ghimbirul este pur şi simplu o minune pentru sănătate. Câteva beneficii: te scapă de gripă şi răceală, este un energizant puternic, este un vasodilatator puternic <3
*Migdalele au un conţinut mare de fibre şi proteine. Consumul de migdale ajuta la prevenirea anemiei, îmbunătăţirea memoriei, aspectului pielii, părului şi a unghiilor. Sunt o sursă importantă de fier, care ajută la producţia si creşterea numărului de celule roşii din sânge
*Ovăzul constituie opţiunea cea mai sănătoasă pentru un mic dejun perfect. Câteva din beneficiile consumului de ovăz-reduce nivelul de colesterol , întăreşte sistemul imunitar, protejează inima, reglează nivelul de zahăr din sânge, ajută la controlul greutăţii corporale. <3
*Spirulina regenerează prin bogatul său conţinut în nutrienţi naturali, compensează deficienţele datorate dietei zilnice, este o sursă valoroasă de aminoacizi esenţiali, necesari dezvoltării organismului.De asemenea, spirulina este suplimentul ideal pentru regimurile lacto-vegetariene, proteinele uşor asimilabile asigurând tot necesarul de aminoacizi esenţiali.Consumul de spirulină ajută la reducerea greutăţii corporale şi combate obezitatea.În acelaşi timp, spirulina fortifică, creşte rezistenţa şi stimulează sistemul de apărare al organismului , încetineşte creşterea şi înmulţirea bacteriilor, având efect bactericid, bacteriostatic, asigură profilaxia bolilor infecţioase, detoxifică, accelerează procesul natural de purificare şi eliminare a toxinelor.
*Seminţele de cânepă conţin necesarul zilnic de acizi graşi esenţiali, adică omega 6 si 3, care menţin vasele de sânge curate, prevenind apariţia bolilor cardiovasculare. Seminţele de cânepă furnizează cantitatea optimă de protein, reduc riscul de infarct, sunt ideale în alimentatia diabeticilor, îmbunătăţesc tranzitul intestinal, sunt indicate în alimentaţia viitoarelor mămici deoarece acizii graşi esenţiali sunt necesari dezvoltării armonioase a copilului. <3
*Sarea de mare este recomandată persoanelor cu problem cardiac, de obezitate şi reţinere de lichide. Printre beneficii regăsim: - întarirea sistemului imunitar, reduce inflamaţia la nivelul sistemului respirator, reduce nevoia folosirii insulinei, combate aciditatea din organism, îmbunătăţeşte sănătatea pielii şi ajută la scăderea în greutate. <3
*Brânza de vacă are un conţinut glicemic scăzut şi conţine o cantitate relativ mare de proteine şi amino-acizi. De asemenea brânza de vaca poate conţine vitaminele B2, A, E, B12, mineralele precum sodiul, fosforul şi selenium se găsesc şi ele în cantităţi destul de mari. <3
*Consumul de smochine îmbunătăţeşte digestia, încetineşte procesele îmbătrânirii, menţine tensiunea arterială în parametri normali, conțin o bogăție de antioxidanți puternici, ceea ce te ajută să-ți păstrezi pielea netedă și tânără, sunt o sursă bogată în calciu și mangan, două minerale care sunt esențiale pentru menținerea și întărirea sănătății oaselor.
*Fasolea este o sursă de proteine fără grăsime, în ele găsim cel mai bun tip de carbohidraţi complecşi – nutrienţi ce furnizează energie pentru muschi şi creier. Fasolea este recomandată în curele de slăbire şi în dietele echilibrate deoarece are un nivel ridicat de carbohidraţi cu eliberare lentă, este săracă în calorii, grăsimi şi sodium şi nu are colesterol. <3
*Tapioca este o sursă sănătoasă de carbohidrați și nu conține gluten. Amidonul din tapioca are un nivel scăzut al colesterolului, grăsimi saturate şi al sodiului. Minerale precum fosforul, potasiul, zincul si magneziul se găsesc şi ele în tapioca în cantităţi variate
*Avocado – reprezintă o sursă bogată de acizi graşi esenţiali. Dintr-o lungă listă de beneficii enumerăm: proprietăţi antioxidante puternice, protejarea ficatului, ajută lcreşterea nivelului de cholesterol bun în organism şi la reducerea celui rău, îmbunătăţesc vederea, reglează nivelul de glicemie şi controlează diabetul, înfrumuseţează pielea şi părul, accelerează metabolismul.
*Broccoli – câteva din beneficiile consumului de broccoli – menţine sănătatea oaselor, reglează tensiunea arterial, asigura buna funcţionare a sistemului nervos, întăreşte sistemul imunitar, favorizează pierderea kilogramelor şi asigură sănătate inimii <3
*Sucul de sfeclă este unul dintre alimentele cele mai bogate ca sursă de antioxidanţi şi nitraţi naturali. Nitraţii sunt componente care îmbunătăţesc circulaţia sangvină în corp – inclusiv la nivelul creierului, inimii şi muşchilor. Aceşti nitraţi naturali cresc numărul de molecule din vasele de sânge şi ajută la deschiderea vaselor, permiţând oxigenului să circule într-o cantitate mai mare, mai ficientă.
*Tonul este cunoscut ca un bun antiinflamator şi un antioxidant foarte puternic. Consumul de ton ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare datorită acizilor grași, iar potasiul reglează tensiunea arterială. Tonul este ideal și pentru cei care vor să scadă în greutate, deoarece are puține calorii.
*Lintea câştigă din nou teren în bucătăria europeană, ca urmare a interesului crescând acordat de consumatori alimentaţiei sănătoase. Lintea este o sursă importantă de antioxidanţi, iar alături de minerale, lintea se mai remarcă şi prin conţinutul important de vitamine, în special de vitamine din grupul B. Dintre acestea, vitamina B9, cunoscută şi sub numele de acid folic, joacă un rol major în producerea materialului genetic de tip ADN şi ARN, în buna funcţionare a sistemului nervos şi a sistemului imunitar. Acidul folic este indispensabil femeilor însărcinate, pentru că ajută la dezvoltarea sănătoasă a fătului.
Drojdia de bere inactivă este numită „proteina vegetarienilor”, deoarece este o sursă bogată de proteine complete, având peste 55% proteină de calitatate. Unul dintre beneficiile fulgilor de drojdie este conţinutul mare de vitamine B, care ajută la menţinerea unui nivel echilibrat de stres, asigurând şi o piele sănătoasă.
Datorită conţinutului mare de fibre, ţelina este alimental ideal pentru persoanele care vor să slăbească. Câteva din beneficiile ţelinei: scade colesterolul negativ, reduce presiunea arterial, întăreşte sistemul imunitar şi ajută la slăbit.
Seminţele de chia sunt o sursă naturală de energie, ajută la formarea masei musculare şi asigură o talie de viespe. Sunt pline de fibre si pe lângă faptul că sunt foarte uşor de digerat, te ajută să păstrezi senzaţie de saţietate mult timp şi îţi reglează apetitul.
*Fasolea este o sursă de proteine fără grăsime, în ele găsim cel mai bun tip de carbohidraţi complecşi – nutrienţi ce furnizează energie pentru muschi şi creier. Fasolea este recomandată în curele de slăbire şi în dietele echilibrate deoarece are un nivel ridicat de carbohidraţi cu eliberare lentă, este săracă în calorii, grăsimi şi sodium şi nu are colesterol.
Lintea este o sursă importantă de antioxidanţi, iar alături de minerale, lintea se mai remarcă şi prin conţinutul important de vitamine, în special de vitamine din grupul B.
Curmalele conţin vitaminele A si K, vitamine ce protejează ochii, menţine pielea tânără şi chiar protejează plămânii şi gura. Fibrele alimentare din curmale, ajută la prevenirea colesterolului rău. Conţinutul de fier, determină echilibrul de oxigen în sânge. Potasiu, ajută la controlul ritmului cardiac şi a tensiunii arteriale.
Ciocolata neagră este bogată în substanţe nutritive care vă pot influenţa pozitiv sănătatea. Ciocolata negră este foarte hrănitoare şi o sursă puternică de antioxidanţi, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi scade tensiunea arterială, protejează pielea împotriva soarelui, îmbunătăţeşte funcţiile cerebrale.
Seminţele de susan au un conţinut bogat în Cupru, Mangan, Magneziu şi Calciu. Ele o valoare energetică mare, este bogat în elemente indispensabile organismului uman, iar în amestec cu miere el ajută la fixarea calciului în organism, acest amestec contribuie la îmbunătăţirea stării de sănătate
*Spanacul, datorită fierului și calciului pe care le conține, face oasele mai rezistente și ajută la funcționarea mușchilor.
*Consumul de spirulină ajută la reducerea greutăţii corporale şi combate obezitatea.În acelaşi timp, spirulina fortifică, creşte rezistenţa şi stimulează sistemul de apărare al organismului , încetineşte creşterea şi înmulţirea bacteriilor, având efect bactericid
*Mix de seminţe - un cocktail natural care vă oferă o sursă bogată de minerale. Seminţele nu ar trebui să lipsească din alimentaţia noastră zilnică datorită conţinutului lor de magneziu, seleniu, calciu.
*Alunele contin un miez bogat in vitaminele A, B, C si E precum si in calciu, fier, fosfor si potasiu. In plus, alunele au un continut scazut de colesterol si sodiu. Constituie un aliment foarte hranitor datorita continutului mare de proteine, uleiuri, vitamine si saruri minerale.
*Seminţele de cânepă sunt un aliment ideal pentru vegetarieni. Proteina din cânepă conţine toţi cei 21 de aminoacizi cunoscuţi, inclusiv cei 8 aminoacizi esenţiali pe care organismul uman adult nu îi poate produce (leucina, lizina, metionina, fenilalanina, triptofanul, valina şi treonina).
*Orice tip de iaurt este o sursă bogată de fosfor, calciu şi vitamina D. Consumul de iaurt îmbunătăţeşte imunitatea organismului, scade nivelul de colesterol şi tensiunea arterială, previne infecţiile şi ajută la pierderea în greutate
*Nectarinele – sunt sarace în calorii, reglează activitatea ficatului , au effect antirid iar fibrele conţinute de aceste fructe sunt foarte bine tolerate de sistemul digestive.
*Măslinele negre sunt bogate în acizi grași și antioxidanți care hrănesc, hidratează și protejează pielea și părul. Tocmai din acest motiv, uleiul de măsline este inclus în numeroase tratamente de înfrumusețare și este considerat un agent nutritiv și hidratant excelent.
*Merele sunt bogate în fibre, vitamina B, C, E și potasiu, în principal, 85% din conținutul unui mar este apă. Merele combat anxietatea și dimunează nivelul de colesterol din sânge. Ca să profiți din plin de beneficiile unui măr este indicat să-l consumi cu coajă.
*Varza roșie – proteinele și aminoacizii pe care aceasta îi conține acționează ca un filtru pentru rinichi.
*Ovăzul constituie opţiunea cea mai sănătoasă pentru un mic dejun perfect. Câteva din beneficiile consumului de ovăz-reduce nivelul de colesterol , întăreşte sistemul imunitar, protejează inima, reglează nivelul de zahăr din sânge, ajută la controlul greutăţii corporale
*Năutul este o sursă excelentă de fibre, vitamine, proteine şi minerale. Extrem de gustos şi cu un conţinut bogat de proteine, năutul poate înlocui cu succes carnea şi are zero colesterol. De asemenea, are numeroase proprietăţi „minune”, cum ar fi controlul poftei de mâncare, ține sub control tensiunea arterială, ajută la scăderea cantității totale de colesterol din sânge.
*Brânza de capră este excelentă pentru cura de slăbire dar și pentru vegetarieni -un aliment anticancerigen, anti-anemie și excelent pentru sănătatea oaselor
*Quinoa are un conţinut de proteine mult mai bogat decât orice alte cereale sau seminţe şi oferă o proteină completă, mai exact, conţine toţi aminoacizii esenţiali pe care corpurile noastre nu le pot obţine singure. Este de asemenea o sursă excelentă de calciu şi este bogată în lizină, vitaminele B şi fiel. În plus, seminţele sunt uşor de digerat şi fără gluten.
*Consumul de smochine îmbunătăţeşte digestia, încetineşte procesele îmbătrânirii, menţine tensiunea arterială în parametri normali, conțin o bogăție de antioxidanți puternici, ceea ce te ajută să-ți păstrezi pielea netedă și tânără, sunt o sursă bogată în calciu și mangan, două minerale care sunt esențiale pentru menținerea și întărirea sănătății oaselor.
*Morcovul are rolul de a îmbunătăți vederea, contribuie la detoxifierea ficatului și previne deshidratarea.
*Ciupercile au rolul de a regla tensiunea arterială, întăresc firul de păr și calitatea tenului, previn tulburările digestive și susțin buna funcționare a sistemului digestiv
*Fasolea este o sursă de proteine fără grăsime, în ele găsim cel mai bun tip de carbohidraţi complecşi – nutrienţi ce furnizează energie pentru muschi şi creier. Fasolea este recomandată în curele de slăbire şi în dietele echilibrate deoarece are un nivel ridicat de carbohidraţi cu eliberare lentă, este săracă în calorii, grăsimi şi sodium şi nu are colesterol.
*Bananele participă la funcțiile metabolice și sănătatea oaselor, ele oferă o cantitate mare de fibre care dau senzația de sațietate și ajută la normalizarea tranzitului.
*Feta - consumul brânzei feta ne ajută la protejarea oaselor, îmbunătățirea sistemului imunitar și sănătatea intestinelor, previne durerile de cap, protejează ochii și tratează anemia <3
*Orezul sălbatic este o excelentă sursă de minerale care oferă energie și protejează oasele, conține o cantitate dublă de proteine față de orez brun, este foarte bogat în antioxidanți și nu conține gluten.

Ce spun clientii nostri

Simona Parlea
Simona Parlea

Buna seara. As vrea sa va imparatsesc si experienta mea cu AromaZen. Cu o săptămână in urma am sunat la nr de telefon afisat pe pagină si am discutat cu o doamnă/domnișoară , ff drăguță, legat de un program de reducere a greutatii. Fiind chiar înainte de minivacanta de 1 mai am decis impreuna sa incep programul din data de 2 mai. Dupa cum am stabilit impreuna, miercuri dimineata s-a prezentat la usa un domn cu meniul pt o zi întreagă. Pana acum , tot ce am consumat a fost ff ok. Se tine cont si de ce anume nu iti place sa consumi , in așa fel încât să poti consuma cu plăcere meniul. Foarte sincer va spun ca sunt extrem de surprinsă: sunt 4 zile de dieta dupa programul celor de la AromaZen si eu am un minus de 1, 700 kg. Nu ma așteptam. RECOMAND, RECOMAND SI IAR RECOMAND

Castor Basileus Lăpușneanu
Castor Basileus Lăpușneanu

Nu vreau sa par ca incerc sa le fac reclama sau cine stie altceva...vreau doar sa spun ca Oana Maftei si "Aroma Zen" mi-au schimbat viata in bine; am reusit sa slabesc foarte mult (cu toate ca mai incercasem si alte metode) mancand sanatos si ordonat, din produsele lor. Daca cineva doreste, ii pot trimite o poza la tabelul (scris de mine cu propria mana) ce contine toate informatiile despre planul Montignac tinut si efectele sale asupra greutatii mele corporale, o sa ramaneti uimiti de rezultate; eu am ramas, dupa o luna de zile pot purta haine ce nu le mai foloseam de 3 ani de zile. 🙂 Nu am nici un motiv de plangere la adresa serviciilor sau a produselor, ba dimpotriva. Recomand din suflet cu cea mai mare sinceritate!

Program Livrari: Luni - Vineri intre ore 8:00-15:00 - livrarea comenzilor se va face a doua zi, la ora specificata de dvs. Mulțumim pentru înțelegere! Inchide