Abonament Meniu Hanish Aroma Zen

Se bazează pe principiile medicine tradiționale chineze, conform cărora cele mai inflamatorii alimente sunt brânzeturile, zahărul și faina rafinată; așadar, meniul Hanish, fie ca optați pentru varianta vegetariană, fie pe varianta clasică, exclude aceste alimente (cu excepția lactatelor fermentate, cu ar fi de exemplu kefir) dar asigură toți nutrienții necesari pentru funcționarea sănătoasă a organismului.

Respectă combinațiile alimentare sănătoase care favorizează o bună digestie și asimilarea optimă a nutrienților, evitând combinațiile conflictuale care îngreunează digestia, produc substanțe toxice și blochează asimilarea nutrienților.

Respectă principiile de repartizare pe mese (alimente adaptate diferitelor enzime secretate de către organism în funcție de ora mesei: mic dejun, gustare, prânz, cină) într-o proporție echilibrată, după necesarul nutrițional (de calorii, proteine, lipide, glucide).

Meniurile sunt gustoase și foarte sănătoase, cu ingrediente de cea mai bună calitate care ne hrănesc pe toate nivelele, nu doar pe cel fizic, având o reală componentă terapeutică.

Meniurile sunt diversificate, cu alimente variate și de sezon pe cât posibil, respectând o prelucrare culinară delicată și corectă, cu folosirea condimentelor naturale.

 

Săptămâna 1

Luni

Mic dejun: Budincă de tapioca cu lapte de migdale, cacao și miere
Gustare: Salată de fructe
Prânz: Pește cu legume la cuptor
Cină: Piept de pui cu spanac/Spanac pe pat de orez

Marți

Mic dejun: Omletă cu legume cu pâine integrală
Gustare: Baton proteic
Prânz: Ciorbă de fasole cu cimbru și crutoane
Cină: Pulpă de pui cu mâncare de legume/Tofu cu legume la grătar

Miercuri

Mic dejun: Budincă de orez cu lapte vegetal, stafide, miere și scorțișoară
Gustare: Smoothie din ghimbir, lămâie și miere
Prânz: Tika masalla cu năut/Piept de pui
Cina: Supă cremă de țelină și crutoane

Joi

Mic dejun: Humus cu lipie și salată tabouleh
Gustare: Bomboane Raffaelo vegane
Prânz: Varză călită cu friptură de soia/Piept curcan
Cină: Supă cremă de brocoli și crutoane

Vineri

Mic dejun: Smoothie cu lapte de cocos
Gustare: Budincă de chia cu dulceață dietetică
Prânz: Pstropel de legume cu mămăliguță
Cină: Orez cu legume și salată asortată

Sâmbătă

Mic dejun: Iaurt de capră cu miere de albine și caju
Gustare: Tonic detox cu sfeclă roșie
Prânz: Mâncare de fasole verde cu mărar și mămăliguță/Fasole aromată la tigaie cu pui
Cină: Suflé de conopidă

Duminică

Mic dejun: Icre cu pâine și legume
Gustare: Măr copt cu stafide și scorțișoară
Prânz: Burger de linte/Carne cu piure de dovlecel, salată, pâine
Cină: Paste cu sos de roșii și ierburi aromate

omleta ardei rosii
Supa crema broccoli
budinca tapioca ciocolata neagra aroma zen

Meniurile sunt gustoase și foarte sănătoase, cu ingrediente de cea mai bună calitate care ne hrănesc pe toate nivelele, nu doar pe cel fizic, având o reală componentă terapeutică.

Budincă de ovăz cu fructe deshidratate mere coapte aroma zen
Guacamole (260g)

Săptămâna 2

Luni

Mic dejun: Budincă de ovăz cu lapte vegetal
Gustare: Smoothie de măr și morcov
Prânz: Mâncărică de linte cu quinoa/Ficăței de pui și salată asortată
Cină: Supă cremă de roșii cu orez

Marți

Mic dejun: Guacamole cu pâine și semințe de rodie
Gustare: Clătite cu dulceață dietetică
Prânz: Ciorbă de pleurotus/Ciorbă de burtă
Cină: Vânătă umplută

Miercuri

Mic dejun: Shake cu unt de arahide
Gustare: Suc de mere și ananas
Prânz: Ciorbă de legume cu brocoli, conopidă, fasole verde
Cină: Salată a la rousse cu maioneză vegetală

Joi

Mic dejun: Salată cu ouă fierte și legume
Gustare: Smoothie cu morcov,castraveți, avocado, pătrunjel
Prânz: Clătită cu ciuperci și salată de morcov cu semințe de dovleac
Cină: Supă cremă de dovleac cu lapte de cocos

Vineri

Mic dejun: Budincă de amarant
Gustare: Bomboane proteice
Prânz: Cârnăciori de nucă cu piure de dovlecel, conopidă, morcov
Cină: Ciorbă de sfeclă roșie

Sâmbătă

Mic dejun: Pate de linte cu pâine
Gustare: Shake cu banane
Prânz: Salată în straturi
Cină: Risotto de hrișcă cu legume

Duminică

Mic dejun: Humus din semințe de floarea soarelui
Gustare: Cocktail cu cătină
Prânz: File de somon cu legume coapte
Cină: Salată de rădăcinoase  

Meniurile respectă principiile de repartizare pe mese (alimente adaptate diferitelor enzime secretate de către organism în funcție de ora mesei: mic dejun, gustare, prânz, cină) într-o proporție echilibrată, după necesarul nutrițional (de calorii, proteine, lipide, glucide).

Săptămâna 3

Luni

Mic dejun: Budincă de hrișcă
Gustare: Biscuiți din ovăz
Prânz: Piure de conopidă cu burgeri de năut/Pui și salată de sfeclă cu hrean
Cină: Penne paste cu sos roșii și condimente

Marți

Mic dejun: Omletă cu pâine și legume
Gustare: Cipsuri din legume
Prânz: Varză călită cu cuburi de soia/Pui și pâine
Cină: Supă cremă de linte cu crutoane

Miercuri

Mic dejun: Pate de măsline cu pâine
Gustare: Crackerși
Prânz: Mâncărică de ciuperci/Ostropel de pui cu mămăliguță
Cină: Ciorbă de verdețuri cu crutoane

Joi

Mic dejun: Pâine prăjită cu unt de arahide și banane
Gustare: Negresă
Prânz: Pește cu legume și toping cu lămâie
Cină: Supă cremă de cartofi dulci

Vineri

Mic dejun: Budincă de chia cu dulceață dietetică
Gustare: Tartă cu fructe
Prânz: Falafel cu lipie și salată tabouleh
Cină: Supă aromată de linte roșie și crutoane

Sâmbătă

Mic dejun: Pate de mazăre roșie
Gustare: Detoxifiant cu morcov
Prânz: Sarmale cu ciuperci/Carne și mămăliguță
Cină: Salată explozie de vitamine

Duminică

Mic dejun: Salată de vinete cu pâine
Gustare: Budincă de tapioca, miere, toping fructe
Prânz: Orez cu legume și ou și salată
Cină: Supă cremă de mazăre cu crutoane

Ostropel de legume cu mamaliguta
biscuiti ovaz aroma zen dietetici

Meniurile sunt diversificate, cu alimente variate și de sezon pe cât posibil, respectând o prelucrare culinară delicată și corectă, cu folosirea condimentelor naturale.

Legume la grătar cu ierburi aromate (300g)
Hummus de naut cu sfecla rosie (260g)
BURGER QUINOA

Săptămâna 4

Luni

Mic dejun: Iaurt grecesc cu fructe și semințe de chia, fulgi de migdale
Gustare: Ciocolată vegană
Prânz: Supă cremă de ciuperci
Cină: Dovlecei gratinați cu fulgi de drojdie inactivă

Marți

Mic dejun: Zacuscă de legume și crackerși
Gustare: Chec vegan
Prânz: Ciuperci pleurotus pane/șnițel pui, cu legume la abur
Cină: Legume provensale cu cimbru și vin

Miercuri

Mic dejun: Humus de sfeclă roși cu salată, mix de semințe și pâine
Gustare: Mere coapte
Prânz: Mâncărică de linte cu cartofi și murături
Cină: Supă cremă de ardei copți

Joi

Mic dejun: Salată orientală
Gustare: Smoothie energizant cu spirulină
Prânz: Snițele de dovleac cu orez
Cină: Salată de ton și muștar aromat

Vineri

Mic dejun: Budinca de orez cu lapte vegetal
Gustare: Batoane cu ovăz
Prânz: Chilli vegetarian/cu carne
Cină: Orez cu ciuperci și fulgi de drojdie și salată de morcovi marinați

Sâmbătă

Mic dejun: Salată cu avocado
Gustare: Crackerși cu ciocolată
Prânz: Burgeri din quinoa cu sfeclă și legume la cuptor, pâine
Cină: Quiche cu conopidă

Duminică

Mic dejun: Icre cu pâine integrală și legume
Gustare: Golden milk
Prânz: Wrap cu legume și burger vegetal/cu pui
Cină: Salată cu quinoa

Meniurile sunt diversificate, cu alimente variate și de sezon pe cât posibil, respectând o prelucrare culinară delicată și corectă, cu folosirea condimentelor naturale.

Shopping Cart